Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ένας παιδότοπος στις... Ψηφιακές Γειτονιές

Ένας παιδότοπος στις... Ψηφιακές Γειτονιές
Μην ξεχνάτε το άλλο Σαββατοκύριακο, στις 4 & 5 Απριλίου 2014, οι Ψηφιακές Γειτονιές δηλώνουν δυναμικά το παρόν για να (ξανά) φέρουν ακόμα πιο κοντά όλους εσάς τους "γείτονες", "γνωστούς", "επισκέπτες" ή έστω "περαστικούς" της ψηφιακής κοινότητας. Όλους εσάς που ήδη έχετε αποκτήσει "φωνή" στο διαδικτυακό γίγνεσθαι ή αναζητάτε τα μέσα και τη γνώση για να τη βρείτε, ώστε να αφήσετε το προσωπικό σας στίγμα στις γειτονιές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Αν σας προκαλεί άγχος η σκέψη για το ποιος θα κρατήσει τα μικρότερα μέλη της οικογένειας ενώ εσείς εκπαιδεύεστε και γνωρίζετε νέους "ψηφιακούς γείτονες", μην ανησυχείτε.

Οι Ψηφιακές Γειτονιές σκέφτονται όχι μόνο τους "μεγάλους" τους φίλους, αλλά και τα παιδιά τους και φροντίζουν ώστε η παραμονή τους στο χώρο του event να γίνει και για εκείνα μία αξέχαστη και συναρπαστική εμπειρία. 


Έτσι, ο ειδικά διαμορφωμένος από την ΙΚΕΑ αλλά και το Sticky.gr, χώρος των 150 τ.μ στο ισόγειο, θα φιλοξενήσει στις 5 Απριλίου όλους τους μικρούς μας φίλους. Επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον κόσμο των παιδιών όπως το Myplayce, η Νηπιακή Αγωγή και η Dorothy Snot θα αναλάβουν τη δημιουργική τους απασχόληση και θα φροντίσουν για την ψυχαγωγία τους με κατασκευές, μουσικά παιχνίδια και δραματοποίηση από τους ειδικούς όπως οι Mythoplastes.gr, αλλά και θα μυηθούν στον κόσμο της Yoga από την nannuka.gr. 

Οι παιδαγωγοί της Natasha's Wonderland με τη συνεχή επίβλεψή τους, θα φροντίσουν ώστε οι γονείς να νιώσουν ότι τα παιδιά τους είναι σε έναν ασφαλή χώρο, προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απερίσπαστοι όλες τις ομιλίες που έχουν προγραμματιστεί.

Φυσικά μέσα στο χώρο του playroom θα υπάρχουν παιχνίδια αλλά και βιβλία ώστε τα παιδιά τα οποία δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά στις οργανωμένες δραστηριότητες να μπορούν να παίξουν ή να διαβάσουν με την φροντίδα και την επίβλεψη των ειδικών παιδαγωγών που θα βρίσκονται στο χώρο.

Πολυχώρος The Hub Events
Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου